ATELIER

Woondecoraties van het L’Abri Label en groenwerk van het seizoen

Vanuit mijn atelier ontwerp en maak ik woondecoraties van eigen label, items die een mooie aanvulling zijn voor een sober, stoer en landelijk interieur. Denk hierbij aan windlichten, ornamenten, leemmanden of bijvoorbeeld houten panelen of luiken. Elk seizoen wisselt het aanbod. Ook voor divers groenwerk zoals kransen en toeven van vers (mooi indrogend) groen kun je bij mij terecht. Op afspraak of tijdens open-atelier dagen kun je  groenwerk, decoraties van het L’Abri Label en verfproducten van Esatto kopen. Op zoek naar een authentiek item? Voor o.a. lampen of (klein)meubelen ga ik voor je op zoek bij diverse leveranciers zoals Aura Peeperkorn. Via de website kun je ook een bestelling doen, voor inspiratie kijk dan even op Instagram of Facebook.

 

Dealer verfproducten van Esatto

Niets zo leuk om een oud kastje of meubelstuk op te knappen met bijvoorbeeld loogbeits, wasvernis of een krijt- of kalkverf. Om je gericht advies te geven over de juiste toepassing van deze producten voor jouw specifieke project kun je een afspraak met mij maken. De verfproducten van Esatto zijn via mijn interieur-atelier (Lange Zijde 15 Zevenhuizen) te koop, bestellen is ook mogelijk. De flesjes (250 ml) heb ik op voorraad, voor grotere hoeveelheden vooraf bestellen.

COLLECTIE

Bekijk de actuele collectie van het L'Abri label, waaronder groendecoraties, windlichten, kransen en leemmanden. Bestellen is sinds kort mogelijk!

MEER INFO

VERFPRODUCTEN

Bekijk de verfproducten van Esatto waarmee ik werk en die ik verkoop. Er zijn diverse verfproducten, waaronder wasvernis, loogbeits, krijtverf en betonverf.

MEER INFO

ADRES:

Lange Zijde 15

2761 AZ  Zevenhuizen

06 - 128 373 78

contact

NIEUWSBRIEF