workshops

VOOR GROEPEN

De workshopruimte bij Pand 73 biedt de mogelijkheid om met een eigen samengestelde groep een workshop te volgen. Denk hierbij aan een vrijgezellenfeestje, vriendinnenmiddag of zussenuitje. Liever op een avond afspreken? Dit is mogelijk vanaf 5 personen. Van te voren bespreken we de te maken workshop. Koffie, thee en wat lekkers is inbegrepen. Eventueel uitbreiding met hartige hapjes is mogelijk.

RESERVEREN

Wilt u een workshop houden met een groep? Mail dan naar info@labriliving.nl of bel naar 06 -128 373 78 om te reserveren. Meer informatie? U kunt ook onze workshop-folder aanvragen.

 

Voor kleinere groepen (rond 3 personen) zijn er extra mogelijkheden, zoals de Puur & Wellness Workshop (zie hieronder)

PUUR & WELLNESS

WORKSHOP

Heb je behoefte aan een ontspannende en creatieve beleving met je vriendin(nen), moeder of collega's? Ik heb een speciaal arrangement samengesteld waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Het aantal deelnemers is 3 tot maximaal 5 personen en wordt bij mij thuis in een sfeervolle ambiance gehouden.

 

Het arrangement bestaat uit een gedeelte workshop en een beautymoment. Tijdens de workshop werken we met groen van het seizoen in combinatie met doorleefde accessoires zodat je een werkstuk mee naar huis neemt wat mooi past in een sober landelijke interieur. Het beautymoment is een persoonlijke behandeling van 20 minuten. Je maakt de keuze uit een make-up sessie of een ontspannende mini-gelaatsbehehandeling met pure Dode Zee produkten van het merk Mineral Care. Al jarenlang heb ik als schoonheidsspecialiste ervaring met deze natuurlijke cosmetica.

 

 Tijdens dit arrangement is de woning gestyled met diverse (groen)decoraties die tevens te koop zullen zijn. De kosten voor dit arrangement is al vanaf €60 per persoon (afhankelijk van het te maken werkstuk). Inclusief koffie, thee en etagère huisgemaakte traktaties. Voor het maken van een reservering stuur een mail of neem telefonisch contact op. Dit arrangement  kan alleen voor de woensdag of donderdag geboekt worden. Aanvang 10.00 uur tot ongeveer 14.30.

Lange Zijde 15

2761 AZ  Zevenhuizen

06 - 128 373 78

contact

ADRES:

NIEUWSBRIEF