WORKSHOPS

Elk seizoen presenteer ik een nieuw workshopprogramma. Je maakt zelf een  woonaccessoire of groendecoratie welke mooi integreert in een sober landelijke interieurstijl. Het aanbod varieert van het maken van een krans tot een leemmand of stoer houten wandpaneel bijvoorbeeld. De workshops worden gehouden bij Pand 73 in Zevenhuizen, veelal op de avond. Voor actuele data- en programma kijk je op de website. Ook via de nieuwsbrief, Facebook en Instagram word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Wil je liever met een eigen groepje dames een workshop reserveren? Neem dan contact met mij op dan maken we een afspraak in overleg.

VOOR GROEPEN

De workshopruimte bij Pand 73 biedt de mogelijkheid om met een eigen samengestelde groep een workshop te volgen. Nieuw: Puur- en Wellness Workshop. Klik op 'meer info' voor meer informatie!

MEER INFO

SEIZOEN

Er staan 4 nieuwe voorjaarsworkshops op het programma! Verwen jezelf met een creatief en gezellig avondje uit en kom alleen of samen met een vriendin, zus of collega een workshop volgen!

MEER INFO

Lange Zijde 15

2761 AZ  Zevenhuizen

06 - 128 373 78

contact

ADRES:

NIEUWSBRIEF